Stel je voor: een warme, met rum doordrenkte cake, rechtstreeks uit de oven. Die heerlijke geur, de zoete smaak... Dat is precies wat we wilden vangen in onze Rum Baba Stout. We deden een uitgebreide rumproeverij en ontdekten dat Jamaicaanse rum het beste werkt voor onze visie van dit bier. De fruitige esters gaan perfect samen met de cassonadesuiker en Belgische gist. Verder verrijkt met Mroost 900 chocolademout is deze stout dik, donker en gevaarlijk lekker. Een ode aan het Franse toetje, maar dan in vloeibare vorm!
Deze stout is een warme omhelzing. De Jamaicaanse rum geeft een fruitige toets, terwijl de cassonadesuiker zorgt voor een zoete, karamelachtige ondertoon. De chocolademout maakt het geheel af met een rijke, donkere chocoladesmaak. Dik, vol en complex, net als het dessert waar het naar vernoemd is.
De Rum Baba Stout is een match made in heaven met desserts zoals chocolademousse, crème brûlée of natuurlijk rum baba. Ook lekker bij een kaasplankje met blauwe kazen of een sigaar.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen